Osnovni set (kokosova šota, perlit, lubje)

12.00 

Osnovni set (kokosova šota, perlit, lubje)

12.00 

DDV je vključen v ceno.

Stroški dostave niso vključeni v ceno. Pogoji poslovanja

Ker vi sami najbolj razumete kakšne so potrebe rastlin v vašem okolju in kakšne so vaše navade glede zalivanja smo vam pripravili set treh osnovnih komponent za ustvarjanje svoje mešanice zemlje za sobne rastline. Če pogosto zalivate dodajte malo več perlita, ki rahlja in zrači zemljo, za aroide dodajte več lubja in tiste rastline, ki potrebujejo več vode dodaj več kokosove šote, ki odlično absorbira vodo in je ob tem še vedno dovolj zračna.

Set vsebuje:
-1x 3L Perlita
-1x 3L Kokosove šote
-1x 3L Lubja

Za inspiracijo si oglej naše mešanice substratov:
Mešanica zemlje za sobne rastline , Mešanica zemlje za Kalateje in Marante , Mešanica zemlje za praproti  , Mešanica zemlje za Aroide  in Mešanica zemlje za kaktuse in sukulente.

 

 

Opozorilo! Slike so simbolične. Najverjetneje ne boste prejeli ravno te rastline, ki jih vidite na fotografijah. Ker so rastline unikatna naravna bitja lahko pričakujete tudi odstopanja pri velikosti rastline, velikosti in količini listov na posamezni rastlini in manjša odstopanja glede odtenka rastline.

Ni primerno za uživanje!

“Čudovita izbira, vedno nove pošiljke samega krasnega rastlinja, konkurenčne cene, izjemno prijazni zaposleni. Naslednji dan po oddaji naročila je paket že pri meni. Zavito je vedno brezhibno in v papirnato oz. kartonasto embalažo, brez odvečne plastike. 12/10, zelo priporočam.”

Nastja Magajna

Instagram: Rastline_in_kocine

Obvesti me o novi zalogi Ko bo artikel ponovno na voljo vas takoj obvestimo na vaš e-mail.

No fields found, please go to settings & save/reset fields